EvenemangSjung med oss på Pettsons gård 13:00

Datum / Tid

Lördag 4 nov 2017
13:00

Dörrarna öppnas

12:00

Plats

UKK

Biljetter

Köp biljett

En stor härlig jubileumsföreställning i UKK:s stora sal med massor av sång och musik tillsammans med Pettson och Findus och hönorna och en massa andra djur. Detta event gäller båda föreställning kl 13 och 16. Biljetter släpps måndag 13 februari.

I år är det 25 år sedan Bröderna Sluts första musikteaterföreställning med Pettson och Findus, samtidigt som Sven Hedman fyller sjuttio år. Det firar vi med en stor jubileumsföreställning med sex glada musiker/artister på scenen, där du inte bara får träffa Pettson och Findus utan även alla hönorna, Gunnar Grävling, Gäddan Gert och tjuren Sture m fl.

Det är en verklig familjeföreställning med mycket allsång och publikmedverkan. Och ni kan känna igen er i och mysa med Sven Nordqvists populära figurer i alla äventyr och påhitt.

Från 1992 gjorde Bröderna Slut sex olika föreställningar, som de under fjorton år turnerade runt hela Sverige med, och Sven Hedman som spelade Pettson, gjorde sammanlagt 70 sånger Därefter fortsatte Sven att turnera med sångerna på egen hand i flera år, de senaste fyra åren tillsammans med Fanny Wistrand som gjort succé som en perfekt, sprallig Findus.

Medverkande:
Sven Hedman: Pettson. Gitarr och munspel
Fanny Wistrand: Findus. Ukelele
Bengt Kyllinge: Hönan Prillan och Gunnar Grävling. Saxofon och gitarr
Jan Dahlqvist: Hönan Barbro och Gäddan Gert. Elbas, gitarr och trombon
Johan Axelsson. Hönan Sivan och Gustafsson. Saxofon, klarinett och gitarr
Mårten Pella: Hönan Vivan och tjuren Sture. Cykel och annan percussion

Föreställningen ges med tillstånd av Drakens Teaterförlag.

Dela evenemanget

Om UKK

» Läs mer om UKK

Kommande evenemang